Partnerji

Clearswift

Clearswift pravi, da "je intrenet največje oz. najpomembnejše poslovno orodje v zgodovini". Večina podjetij si ne more zamisliti poslovanja brez e-pošte in spleta. Clearswift obvladuje varnostne grožnje z družino proizvodov za vsebinski nadzor prometa MIMEsweeper. Hic Salta je distributer produktov podjetja Clearswift in avtorizirani izobraževalni center (ATC).

Sourcefire

Sourcefire je specialist za odkrivanje in preprečevanje vdorov (IDS/IPS), ki lastno in najbolj razširjeno odprtokodno rešitev (Snort) nadgrajuje z inovativnimi rešitvami za najbolj zahtevne stranke. Hic Salta je Sourcefirejev Gold Partner.

WatchGuard

WatchGuard je v svetu najbolj znan po napravah UTM (Universal Threat Management), ki v eni namenski napravi združujejo več varnostnih rešitev oz. tehnologij (firewall, IVPN, IPS, AV, anti-spam,...). Hic Salta je WatchGuardov Secure EXPERT partner.

GFI

GFI že vrsto let slovi kot proizvajalec najkvalitetnejših in cenovno zelo ugodnih varnostnih orodij. Njegova ponudba obsega širok spekter produktov za varnost informacijskih sistemov. Hic Salta je GFI-jev avtoriziran partner.

OpenText

OpenText je vodilno podjetje v Enterprise Information Management-u (EIM). EIM omogoča podjetjem rast poslovanja, znižanje stroškov operiranja in zamnjšanje tveganj povezanih z informacijsko varnostjo.

Rapid7

Podjetje Rapid7 je eno izmed vodilnih svetovnih podjetij za odkrivanje in upravljanje varnostnih tveganj. Orodja kot so Nexpose in Metasploit se uporabljajo pri odkrivanju varnostnih pomanjkljivosti sistemov in se uporabljajo v mnogih podjetjih, kjer se aktivno ukvarajo z zmanjševanjem varnostnih groženj svojega okolja.